Steve en de andere 3 mannen zijn inmiddels meer dan een week in Kovol en hebben heel wat werk kunnen verrichten. Ze waren begonnen met het omzagen van bomen om dikke palen van de maken die sterk genoeg zijn om onze huizen op te bouwen. Een paar dagen geleden waren ze daarmee klaar en hebben ze die palen ook maar direct in de grond gezet. Het voelt nog heel onwerkelijk dat het begin van onze huizen in Kovol er nu is!

Ik vond die kettingzagen echt monsters… maar die bomen zijn dat ook!
Het begin van ons huis

Op het moment zijn ze bezig met het maken van planken en palen van verschillende afmetingen die we nodig hebben voor de rest van onze huizen. Het is heel erg zwaar werk, maar op alle foto’s die ik zie en van wat ik hoor van Steve zijn er heel veel Kovol mensen die meehelpen. Niet alleen met het dragen van hout en graven van gaten voor de huispalen, maar ook zorgen ze ervoor dat de mannen geen honger hebben. Het maakt me zo blij dat deze mensen zo enthousiast zijn en ons zo verwelkomen.

Harde werkers!

Ander nieuws: Teamuitbreiding

Ruim twee weken geleden is Philip en Natalie’s zoontje geboren: Timon. Ze zijn nu in Duitsland en hopen over een maand of 2 weer hier terug te zijn in PNG om mee te kunnen helpen aan de huizenbouw. Bid voor de komende weken dat ze goed kunnen bijkomen en wennen aan deze nieuwe gezinssituatie. We kijken ernaar uit om weer als compleet team bij elkaar te zijn en Timon te ontmoeten!

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_20190804_165703_2-1.jpg
Louis met Timon

Categorieën: Dutch

0 reacties

Geef een reactie